Bijzondere rug

Ben jij op zoek naar een trouwjurk met een bijzondere rug? Denk je aan een trouwjurk met een met kant bedekte rug of juist een rug die laag is uitgesneden? In onze collectie kun je ze allemaal terugvinden. Het beste is dat ze eenmaal gedragen zijn en dus kun je deze bruidsjurken kopen tegen een fantastische prijs! Zo kan iedere bruid haar droomjurk dragen!

 

Prachtige Trouwjurken met Unieke Rugontwerpen

Op zoek naar een trouwjurk die je van alle kanten laat stralen? Ontdek onze uitgebreide collectie trouwjurken met bijzondere rugontwerpen! Of je nu droomt van een romantische, bohemian look of een moderne, minimalistische stijl, wij hebben de perfecte jurk voor jouw grote dag.

Van Keyhole rug tot met kant bedekte rug

Laat je verrassen door de elegantie van open rugontwerpen, delicate kanten details, verleidelijke illusion panels en nog veel meer. Onze trouwjurken zijn ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en je een onvergetelijke look te bezorgen.

Of je nu kiest voor een diepe V-hals met een gedurfde kanten rug, een subtiele keyhole rug of een dramatische rug met kralen en kristallen, onze collectie tweedehands trouwjurken met bijzondere rug biedt een breed scala aan stijlen en silhouetten om uit te kiezen. Elk ontwerp is met zorg gemaakt om jou te laten stralen op je trouwdag.

Vind nu jouw tweedehands droomjurk met bijzondere rug

Waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog onze prachtige trouwjurken met bijzondere rugontwerpen en maak je trouwdromen werkelijkheid! Onze collectie bestaat uit tweedehands en nooit gedragen trouwjurken die in goede staat verkeren en graag nog een tweede keer ‘down the aisle’ willen! Bekijk de collectie en neem contact op met een bruid om je droomjurk te passen!