Overzicht jurken

Nabla designerdress maat 42

€ 1000 390
+ verzending
 • Hidden
Verkoper Lydia

Details

 • Maat
  42
 • Silhouette
  Ball Gown
 • Conditie
  Gedragen
 • Kleur
  Ivoor
 • Materiaal
  Organza
 • Stijl
  Prinses
 • Halslijn
  Strapless sweetheart
 • Lengte
  Vloerlengte

Beschrijving

Hoi zoekende bruidjes,

Toen ik op zoek ging naar een jurk had ik nooit verwacht bij deze jurk uit te komen. Achteraf gezien zag ik dat de jurk niet bij mijn karakter paste, ondanks dat de jurk onzettend mooi is! Ik denk dat er een bruid is waar deze jurk wel echt bij past en daarom wil ik hem gaan verkopen.

Ik heb deze jurk op mijn trouwdag met plezier gedragen, hij zat erg lekker, zakte niet af en ik kon er goed in bewegen. De jurk is best zwaar maar doordat hij op je heupen rust voelde ik dat niet. Wat voor mij toen de doorslag gaf om voor deze jurk te kiezen is de bloemen op de rok. Ze zijn er zelfs met de hand opgezet en reepje voor reepje opgebouwd ipv per bloem! Dat merkte ik terug in de jurk zelf; er is veel aandacht en zorg besteed aan de jurk tijdens het maken, de stof voelt zacht en ‘duur’ aan. Zelf heb ik cupmaat B/C, ik had iets ruimte over, dus de jurk is ook goed voor vrouwen met een wat grotere cup maat. Ik ben 174cm.
De rug heeft een knoopjes sluiting en hij heeft een kleine sleep. Hij is schoon, geen beschadigingen en geen vlekken. Hij is via de winkel waar ik hem gekocht heb opgestuurd naar en plek waar ze gespecialiseerd zijn in trouwjurken reinigen.

Ik wil ook mijn sluier en hoepel verkopen, deze kan je erbij kopen. De hoepel zit in de prijs van de jurk, de sluier nog niet. Door de hoepel valt de rok wijder uit. Zelf vond ik hem ook erg mooi juist met plooien erin, op de foto draag ik er de hoepel onder.
WIl je hem eerst passen? Geen probleem! Dat kan bij mij thuis.

De nieuwprijs was 1299,- maar omdat dit het vloermodel was en ik om studentenkorting had gevraagd (ik was 21) kreeg ik de jurk voor 1000. De sluier koste 80,- euro en is bij LaDonna ook met de hand gemaakt, als accent zit er een leuk klein hartje op de onderkant. De sluier is vloerlengte en heeft extra stof zodat hij wat voller is aan de bovenkant en wat verder uitwaait naar beneden toe. Er zit een goede haarclip aan die makkelijk in het haar te steken is. Hij blijft ook goed zitten 🙂

VInd je de jurk ontzettend mooi maar kan je hem niet betalen dan wil ik samen met jou kijken wat je wel kan betalen. Samen komen we er dan wel uit!

Het merk nabla komt uit Italie en wordt alleen bij LaDonna in Nijmegen verkocht.
Mochten er vragen zijn, stuur me gerust een berichtje!

Lieve groetjes,
Lydia

Overzicht jurken