Blog

Een goedkope trouwjurk kan ook van een bekend merk zijn!

Geplaatst op: 21 juni 2022

Ben jij op zoek naar je droomjurk maar wil of kan je niet meer dan 1000 euro uitgeven aan een trouwjurk dan ben je hier aan het juiste adres. Door het kijken van programma’s zoals Say Yes to the Dress denken mensen al snel dat een trouwjurk minimaal 5000 kost maar dat is in de werkelijkheid helemaal niet waar. Je kunt een trouwjurk vinden in iedere prijsklasse en een merkjurk kun je vaak al nieuw aanschaffen vanaf 1500.

Bij Yes I Did vinden we het zonde dat bruiden hun trouwjurk maar één dag dragen en dat deze dan door sentimentele waarde vaak jaren in de kast bijft hangen. Dit terwijl je er zoveel bruiden blij mee kunt maken. Bruiden met een kleiner budget zoeken juist een trouwjurk onder de 1000 en dan kan jouw droomjurk uitkomst bieden en bovendien kun je er zelf nog een leuk spaarcentje aan overhouden. Wacht je te lang met verkopen van je trouwjurk dan is deze stijl uit de mode en dan is deze vaak onverkoopbaar.

Een goedkope trouwjurk van een merk die kun je vaak op de kop tikken door een sample te kopen bij de jaarlijkse summer sale van een bruidswinkel. Daarnaast kun je natuurlijk een tweedehands trouwjurk van een bepaald merk kopen online of in een daarvoor bestemde winkel.

We hebben voor jullie een aantal prachtige trouwjurken onder de 1000 euro uitgelicht. Er staan er nog veel meer op de website dus gebruik de dressfinder en bekijk de opties bij je favoriete merk. Zeker weten dat er een beauty voor je tussenzit!

 

Bekijk deze Enzoani trouwjurk van €1500 nu voor €499 hier

Bekijk deze Demetrios trouwjurk van €1995 nu voor €850 hier

Bekijk deze Essense of Australia trouwjurk van €2295 nu voor €750 hier

Bekijk deze Stella York trouwjurk van €1600 nu voor €600 hier

Bekijk deze goedkope Modeca trouwjurk van €1200 nu voor €600 hier

Bekijk deze goedkope Pronovias trouwjurk van €2195 nu voor €600 hier

Bekijk deze goedkope Hervé trouwjurk van €1450 nu voor €725 hier

Ben jij enthousiast geworden en denk jij er ook over om je trouwjurk tweedehands aan te schaffen? Bekijk hier de complete collectie.