Gids voor het maken van de juiste foto’s

Alleen met de beste foto’s voor je profiel heb je kans op een snelle verkoop. Wij leggen jou in het kort uit hoe je het beste je foto’s kunt maken.

 

1. GEBRUIK NATUURLIJK LICHT

Bij natuurlijk licht heeft de koper het beste idee van hoe de jurk eruit ziet. Neem de foto van de jurk buiten of bij het raam, maar niet in het zonlicht, want dan zie je de details niet goed.

2. RUSTIGE ACHTERGROND

Fotografeer de jurk met een rustige achtergrond dus in een kamer met niets erin of hangend aan een deur. Veel spullen op de achtergrond neemt de aandacht weg van de jurk.

3. FOTOGRAFEER DETAILS

Zorg dat je details zoals een rijgsluiting, bijzondere knoopjes, het kant of bewerkingen van dichtbij fotografeert. Ook eventuele vlekjes of gaatjes kun je gedetailleerd vastleggen, zodat de bruid weet wat ze koopt.

4. JE ECHTE TROUWFOTO

Natuurlijk is er niets beters om te gebruiken dan de foto's van jezelf in de jurk. Gebruik dus je trouwfoto's als het kan. Wil je onherkenbaar zijn plaats dan een rondje over je hoofd, of zorg dat je hoofd er net niet opstaat.

Bij een standaard listing krijg je vier foto’s. Zorg ervoor dat je in ieder geval een foto van top tot teen hebt en van enkele bijzondere details van de jurk. Bij een uitgebreide listing heb je de mogelijkheid om acht foto’s van de jurk te laten zien.