Hoe maak je een goede advertentie?

Je wilt je jurk graag verkopen, maar hebt geen idee hoe je een goede advertentie kunt maken. Hieronder lees je hoe je jouw advertentie zo goed mogelijk kunt beschrijven:

  • Gebruik duidelijke foto’s, ook voor de details, minimaal 4. Voor tips bekijk de fotoguide. Duidelijke foto’s van jou in je trouwjurk verkopen beter dan foto’s van merken.
  • Voor de titel is het goed om het woord trouwjurk+merknaam+model van de jurk
  • Maak een duidelijke omschrijving in makkelijk taalgebruik. Omschrijf de jurk en eventuele beschadigingen of vlekjes.
  • Jurken tot 750 euro verkopen we vaker dan jurken boven de 1000 euro.
  • Jurken die ouder zijn dan 5 jaar zijn moeilijk te verkopen. Verkoop je trouwjurk dus zo snel mogelijk na de bruiloft.
  • Laat mensen weten dat ze via de contactknop contact met je kunnen opnemen
  • Laat mensen weten of ze de jurk mogen komen passen bij jou thuis. En als je alleen opstuurt laat dan weten of ze de jurk terug mogen sturen wanneer deze niet past.
  • Maak je prijs realistisch, ook al is het een niet gedragen jurk. Een nieuwe jurk die je hebt gekocht, maar nooit hebt gedragen is nog steeds niet hetzelfde waard als wanneer een bruid deze zelf koopt in een winkel. Vergeet niet dat de bruid daar garantie heeft en de ervaring van het passen van trouwjurken is natuurlijk ook heel bijzonder!
  • Prijs je gedragen jurk minimaal 50% af behalve als je een hele exclusieve designer trouwjurk hebt! Minder dan 50% is vaak geen goede deal voor een bruid die trouwt in een tweedehands jurk.

Ik hoop dat deze tips helpen bij het plaatsen van je jurk.

Voorbeeld Titel

Trouwjurk Essense of Australia model D2479 in maat 38

Voorbeeld beschrijving

Deze prachtige trouwjurk van Essense of Australia heb ik met veel plezier op mijn trouwdag gedragen. Nu wil ik er graag een andere bruid blij mee maken.

De jurk is model D2479 van Essense of Australia. Kleur Ivoor, maat 38.

Ik ben zelf 1.74 lang, draag van kleding normaal gesproken maat 38 en heb hakken van 5 cm gedragen op mijn trouwdag. De jurk is voor mij in de lengte iets ingenomen.

Als je een maat kleiner bent dan kun je de jurk altijd door een coupeuse een maat laten verkleinen.

Ik heb er eventueel ook een mooie sluier bij die je kunt overnemen en een hoepel.

Via de contactknop beantwoord ik graag vragen die je nog kunt hebben.

Je kunt de jurk bij mij thuis komen passen en ophalen of ik kan het naar je opsturen. Als de koop is gesloten neem ik de jurk niet retour, daarom zou ik je aanraden om de jurk thuis bij mij te komen passen.