Blog

Hoe vind ik een betaalbare zeemeermin trouwjurk met open rug?

Geplaatst op: 13 november 2019

Eén van de populaire trouwjurken van het moment zijn zeemeermin trouwjurken met open rug. Deze zijn niet alleen sexy, maar de open rug maakt ze extra elegant. Een zeemeermin trouwjurk open rug komt voor in veel verschillende stijlen zoals een lage rug bedekt met kant, een roesjes rok en met dunne of dikke bandjes. Soms is rug van de jurk uitgesneden in de vorm van een cirkel, dit noemen we peek-a-boo.

Heb jij een beperkt budget voor je trouwjurk en zoek je een tweedehands trouwjurk dan ben je bij ons aan het goede adres. Veel bruiden zijn net voor jou getrouwd in een zeemeermin trouwjurk met open rug en willen deze trouwjurk nu verkopen. Nu kan jij trouwen in de jurk van je dromen en ook nog eens binnen je budget.

We hebben een selectie gemaakt van een aantal prachtige trouwjurken uit onze collectie eenmaal gedragen trouwjurken die perfect passen in deze stijl. Zie je de jurk van je dromen wacht dan niet te lang want voordat je het weet loopt een ander ermee down the aisle!

SHOP DEZE TROUWJURK HIER

zeemeermin trouwjurk met open rug

SHOP DEZE JURK HIER

SHOP DEZE JURK HIER

zeemeermin trouwjurk met lage rug 2

SHOP DEZE JURK HIER

ZEEMEERMIN TROUWJURK MET LAGE RUG 4

SHOP DEZE TROUWJURK HIER

SHOP DEZE TROUWJURK HIER

ZEEMEERMIN TROUWJURK MET OPEN RUG

SHOP DEZE TROUWJURK HIER

SHOP DEZE TROUWJURK HIER

SHOP DEZE TROUWJURK HIER

Vergeet niet dat een mooie trouwjurk niet duur hoeft te zijn en het is ook nog eens goed voor het milieu om een tweedehands trouwjurk te dragen! Bekijk jij ook ee zeemeermin trouwjurk open rug? Bekijk de allemaal hier.