HOE WERKT HET?

Tweedehands trouwjurken op Yes I Did worden gekocht en verkocht door mensen zoals jij. Als verkoper kun je genieten van het makkelijke systeem om je trouwjurk te verkopen en als koper kun je kiezen uit een ruime selectie trouwjurken van diverse merken. Ben jij op zoek naar je droomjurk of heb jij nog een trouwjurk in de kast hangen? Yes I Did brengt jullie samen. Share the love en plaats nu je trouwjurk op Yes I Did, de marktplaats voor tweedehands trouwjurken.

Kopen

1. Wat zoek je?

Je weet precies in welke jurk je wilt trouwen, maar na weken zoeken kun je deze nergens vinden binnen je budget.

2. Bezoek de site

Ga naar yesidid.nl en ga op zoek naar jouw tweedehands. Maak een profiel aan en zoek op silhouet, merk of stijl en vind je droomjurk.

3. Leg contact

Stuur een bericht naar de verkoper. Leg contact en maak afspraken over de verkoop van de jurk.

4. Betaal

Je kunt de betaling online regelen via Paypal, of zelf met de koper een andere betalingsafspraak maken.

5. Maak pasafspraak

Als de verkoper in Nederland woont kun je ook afspreken om langs te gaan zodat je de jurk kunt aanpassen voordat je deze koopt.

6. Je gaat trouwen!

Voila! Op de mooiste dag van je leven trouw jij in je droomjurk binnen je budget.

Verkopen

1. Je jurk hangt in de kast

Je trouwdag was fantastisch, maar wat moet je nu met die prachtige trouwjurk die je maar één keer hebt gedragen?

2. Maak een profiel aan

Creëer een profiel bij yesidid.nl en zet je jurk te koop zodat een andere bruid de mooiste dag van haar leven ook in jouw jurk kan beleven. Share the love!

3. Onderhoud contact met kopers

Je hebt een bericht iemand heeft interesse in jouw jurk. Leg contact en maak afspraken over de verkoop van de jurk.

4. Regel de betaling

Je kunt de betaling online regelen va Paypal, of zelf met de koper een andere betalingsafspraak maken.

5. Verstuur de verkochte jurk

Nu hoef je de jurk alleen nog op te sturen, of misschien komt de koper bij jou langs. De keus is aan jou.

IN HET KORT

Plaatsen van de trouwjurk op de website

Heb jij een trouwjurk te koop? Creëer een profiel op de website, plaats de informatie over je jurk op de site en upload je foto’s. Na goedkeuring staat je trouwjurk te koop totdat deze verkocht wordt.

Chat via de website

Maak gebruik van het beveiligde platform op de site om met kopers of verkopers te spreken. Hierdoor blijven je contact gegevens privé.

Betaling

Je mag onderling bepalen hoe je de verkoop wilt afrekenen, echter wij raden je aan om gebruik te maken van Paypal. Je kunt een betalingsverzoek sturen via je account. Paypal beschermt je aankoop via Buyers Protection. Lees er meer over op de Paypal website.

Verzenden

De koper betaald voor het verzenden van het pakket. Wij raden aan om je pakket altijd via aangetekende post te versturen met een tracking nummer, zodat je te allen tijde weet waar het pakje zich bevindt. Ook is het aan te raden om het pakket te verzekeren.

De jurk is niet wat je gedacht had

Het beste is om de jurk op de halen bij de verkoper, zodat je deze ook kunt passen en zeker weet dat de aankoop goed bij je past. Mocht de jurk toch niet zijn wat je had gedacht dan kun je deze altijd weer op de website plaatsen, want als jij hem mooi vindt dan is er vast iemand die dit ook vindt.