Blog

Je trouwjurk doorverkopen na de bruiloft

Geplaatst op: 04 september 2018

Jullie trouwdag is voorbij en je hebt helemaal lopen shinen in je fantastische trouwjurk, maar nu hangt deze alleen maar niets te doen in de kast. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen met je trouwjurk na de trouwdag. Je kunt je trouwjurk natuurlijk ook doorverkopen na de bruiloft. Er zijn altijd veel bruiden die niet het budget hebben voor een nieuwe jurk van hun favoriete ontwerper en daarom op zoek zijn naar een goede tweedehands trouwjurk.

Waar moet je op letten bij het verkopen van je trouwjurk:

  • Zorg dat de trouwjurk goed gereinigd is want niemand wil trouwen met een vlek op haar jurk.
  • Bruiden zoeken vaak een specifieke jurk van een bepaalde ontwerper of merk. Het is daarom goed om de naam van het merk en de naam van het model te weten. Je kunt altijd de winkel waar je de jurk hebt gekocht even bellen en vragen of ze je deze gegevens kunnen geven.
  • Wacht niet te lang met het doorverkopen van je trouwjurk. Niet iedereen kan direct aan om na de trouwdag de zo geliefde jurk te verkopen, maar als je haar toch gaat verkopen dan kun je het maar beter snel doen. De meeste trouwjurken blijven maximaal twee jaar in een collectie van een merk. Dit betekend dat bruiden die op zoek zijn naar een tweedehands trouwjurk jouw jurk misschien wel kennen en zoeken. Hoe sneller je je trouwjurk verkoopt des te meer kans heb je dat bruiden op zoek zijn naar jouw jurk.
  • Zorg dat je je afmetingen hebt. Bij het bestellen van de jurk worden deze opgenomen en het is dus goed om deze te bewaren. Wat is je borstwijdte, je taille, je heupen en hoe lang ben je? Bewaar deze maten, zodat jij weet welke maten je straks bij de omschrijving van je tweedehands trouwjurk moet invoeren.

Je trouwjurk doorverkopen na de bruiloft is natuurlijk best even slikken voor sommige bruiden, maar het kan ook een goed gevoel geven om een andere bruid super blij te maken. Jij hebt je droomjurk niet meer nodig, dus share the love!

 

Foto via Pexels