OVER YES I DID

Yes I Did is jouw online platform voor tweedehands trouwjurken. Heb jij je trouwdag al achter de rug? Geef je trouwjurk een tweede leven door hem te verkopen aan een bruid die op zoek is naar haar droomjurk. Of ben jij juist een bruid die op zoek is naar een droomjurk voor de juiste prijs? Vanaf 1 november vind jij jouw droomjurk in de collectie designer jurken op onze website.

Met de trouwjurken uit onze collectie willen we aanstaande bruiden laten stralen op hun trouwdag. We hebben alle grote en minder grote bruidsmodemerken in de collectie, maar dan tegen aantrekkelijke prijzen. Een tweedehands trouwjurk is ook nog eens goed voor het milieu en natuurlijk voor je portemonnee!

Veilig je tweedehands trouwjurk verkopen

Op Yes I Did kun je veilig tweedehands trouwjurken aanbieden of kopen. Door gebruik te maken van de Paypal knop voor je betaling is je betaling altijd beschermd via Buyers Protection. Je kunt vervolgens de jurk opsturen of  met elkaar afspreken zodat de jurk gepast kan worden. Het mooie is dat wij geen commissie rekenen op je verkoop, alleen een vast bedrag voor de advertentie. Jij bepaalt de prijs en communiceert met mogelijke kopers. Via het dashboard kun je veilig communiceren met aanstaande bruiden.

Authenticiteit en kwaliteit

Via Yes I did kun je alleen trouwjurken aanbieden van bestaande merken en deze mogen niet langer dan vijf jaar geleden zijn gekocht.

We wensen je veel shop en verkoop plezier op Yes I Did.