TOP SELLER

VANAF 20% KORTING VANAF 2E TROUWJURK

TOP SELLER

Wij biedingen kortingen vanaf 20% voor het plaatsen van 3 jurken of meer

  • 3-5            20% korting
  • 6-100       40% korting
  • 100+         60% korting

WORD TOP SELLER EN ONTVANG KORTINGEN TOT 60%

Heb je een bruidswinkel of heb je meerdere bruidsjurken in je bezit die je wilt verkopen? Als Top Seller krijg je vanaf 3 jurken kortingen die kunnen oplopen tot 60%. Je kunt veel aanstaande bruiden blij maken met jouw collectie gedragen of sample bruidsjurken. Niet elke bruid heeft geld voor een nieuwe trouwjurk en daarom komt jouw tweedehands trouwjurk van pas. Maak nu een top Top Seller account aan en maak gebruik van de voordelen.

Voeg de jurken één voor één toe aan de site. Bij het afrekenen zal de korting automatisch verrrekend worden.

Voor meer informatie kun je ons mailen op info@yesidid.nl

Voorwaarden Top Sellers:

  • Winkels mogen aabieden dat bruiden mogen komen passen, maar er mag geen URL of adres van de winkel in de advertentie staan. Dit mag alleen worden gecommuniceerd via het dashboard.
  • De naam van het account mag niet de naam zijn van een winkel, maar moet de naam zijn van een persoon. Is deze naam hetzelfde dan heb je geluk:)
  • Yes I Did is van verkoop van bruid tot bruid. Winkels zijn van harte welkom om samples te verkopen, maar wat we proberen te verkomen is dat winkels dit gebruiken als een manier om hun winkel te adverteren. Natuurlijk ben je verder van harte welkom om net als ieder ander hier je trouwjurken aan te bieden en te verkopen. Graag zelfs!