Blog

De tweedehands prinsessentrouwjurk voor je budgetbruiloft

Geplaatst op: 02 januari 2020

Ben je op zoek naar een mooie prinsessentrouwjurk maar kun je niet slagen omdat de jurk van je dromen boven je budget ligt? Waarom koop je geen tweedehands trouwjurk? Het heeft veel voordelen, maar natuurlijk is de beste reden dat het goed is voor je portemonnee. Er zijn veel verschillende stijlen zoals met lange mouwen, van satijn, met een tule rok of een speelse roesjesrok. We hebben de verschillende soorten voor je uitgelicht en er een paar mooie voorbeelden bijgezocht van bruiden met een tweedehands prinsessentrouwjurk die op de website te koop staan. Vergeet niet om je favoriete trouwjurken te pinnen!

Prinsessentrouwjurk met roesjesrok

Een prinsessentrouwjurk met roesjes is heerlijk speels en als je het ons vraagt super romantisch. In onze collectie tweedehands prinsessentrouwjurk staan een aantal mooie trouwjurken met zo’n weelderige roesjesrok. De laagjes van deze rok zorgen voor het speelse effect en je kunt ze vinden in veel verschillende stijlen.

Bekijk deze trouwjurk

 

Bekijk deze trouwjurk

Prinsessentrouwjurk met een glittertop

Voor veel bruiden is een prinsessentrouwjurk niet compleet zonder een met steentjes bewerkt lijfje. De lijfjes van trouwjurken zijn bewerkt met verschillende soorten steentjes. Voor een subtiel effect kun je kiezen voor pailletten. Wil je echte heftige bling dan zijn Swarovski steentjes natuurlijk de gangbare keus. Je hebt ook glaskralen die in verschillende stijlen te krijgen zijn en die voordeliger zijn dan de echte Swarovski steentjes.

tweedehands prinsessentrouwjurk met steentjes

Bekijk deze trouwjurk

 

Tweedehands prinsessentrouwjurk met kant

De meest romantische van de prinsessentrouwjurken is misschien wel die met een lijfje van kant. Soms komt het kant ook nog terug op de rok. In combinatie met een bijpassende sluier ook van kant heb je de ultieme romantische look te pakken. Lijfjes van kant zijn soms nog bedekt pailletten en pareltjes om jouw extra te laten shinen op je trouwdag.

 

tweedehands prinsessentrouwjurken met kanten top

Bekijk deze trouwjurk

 

Bekijk deze trouwjurk

Tweedehands prinsessentrouwjurk met een tule rok

Naast de glittertop denken veel bruiden bij een prinsessenjurk ook aan een tule rok. Om een tule rok wijd te krijgen draag je er vaak een hoepelrok onder. Dit maakt het niet alleen makkelijker om te lopen, maar zorgt er ook voor dat je rok in de juiste vorm blijft staan. Je hebt twee soorten tailles bij een tule rok. De eerste heeft een puntje, waardoor de rok nog meer het puffy effect heeft en prinsesachtig overkomt. De andere soort heeft een rechte lijn tussen het topje en de rok, dit heeft vaak een iets modernere uitstraling.

tweedehands prinsessentrouwjurken met tule rok

Bekijk deze trouwjurk

 

Bekijk deze trouwjurk

 

Bekijk deze trouwjurk

Prinsessentrouwjurk met lange mouwen

Wil je een prinsessenlook maar wel een beetje ingetogen? Een prinsessentrouwjurk met lange mouwen is dan een mooie keus voor jou. Vaak zijn de mouwen gemaakt van kant of van tule, maar je hebt ook mouwen van stevigere stoffen. Een mouw tot aan je pols is mooi, maar wil je je armen langer laten lijken dan is een driekwart mouw een betere keus. In ons collectie tweedehands trouwjurken vind je diverse prinsessenjurken met elegante lange mouwen.

tweedehands prinsessentrouwjurken met mouwen

Bekijk deze trouwjurk

 

Bekijk deze trouwjurk

Prinsessentrouwjurk van satijn

Ben jij op zoek naar een tweedehands prinsessentrouwjurk van satijn dan kun je deze ook vinden in onze collectie. Satijn doet mij altijd een beetje denken aan Assepoester. Het heeft een beetje iets Koninklijks, misschien komt dat omdat best veel prinsessen trouwen in satijnen trouwjurken. Het staat elegant en tijdloos. In combinatie met een lange sluier ben je een echte prinses.

tweedehands prinsessentrouwjurken van satijn

 

Bekijk deze trouwjurk

Prinsessentrouwjurk met een illusie top

De illusietop is momenteel erg populair onder bruiden. Deze top is gedeeltelijk of helemaal bedekt met kant en de rest is tule waardoor je je huid kunt zien. Dit geeft het effect van een kanten tattoo op je huid of ook wel de illusie dat het kant op je huis ligt. Je ziet veel tops die helemaal bestaan uit een illusionpatroon en je hebt trouwjurken met bijvoorbeeld alleen de rug of de halslijn met het illusie-effect. Vooral de illusie halslijn is razend populair en hiervan hebben we er veel op de website staan.

Bekijk deze trouwjurk

 

Bekijk deze trouwjurk

Heb jij een beperkt budget en wil je toch trouwen in een luxe trouwjurk bekijk dan onze collectie tweedehands prinsessentrouwjurken. Je zult versteld staan hoeveel keus je hebt en ze zijn allemaal slechts één keer gedragen!